GODINAMA SE MUČILA! Imala je strašne bolove, a onda su joj otkrila tajni recept! Oporavila je kosti i zglobove za samo 10 dana!

Artritis je kompleksna bolest pa potraga za pravim lijekom može biti dugotrajna. Naime, artritis je upalna bolest koja najčešće zahvaća zglobove.

Postoji preko sto vrsta artritisa, koje mogu uticati na različita područja tijela. Osim na zglobovima, neki oblici artritisa povezani su s bolestima drugih tkiva i organa u tijelu. Najčešće vrste su osteoartritis, giht i reumatoidni artritis.

Ova opaka bolest ne pogađa samo starije osobe. Ljudi svih dobi, uključujući djecu i mlađe odrasle osobe, mogu razviti artritis.

“Patim od artritisa i stalno se suočavam sa bolovima u zglobovima koji me ponekad sprečavaju čak i da ustanem iz kreveta”, započinje svoju ispovijest žena koja je željela da ostane anonimna.

Jedna žena mi je rekla za recepte koje je uglavnom držala u tajnosti ali je sad napravila izuzetak.

Recept:

– 1 patlidžan srednje veličine
– 1 litar vode

Operite patlidžan, isjecite ga na kolutove i stavite u ključalu vodu. Isključite šporet i ostavite tako dok se voda ne ohladi i zatim odvojite 760 ml te tečnosti i stavite je u frižider. Ova mješavina je za unutrašnju upotrebu, odnosno za piće.

Za eksternu upotrebu uradite sljedeće:

U 250 ml tečnosti koju ste prethodno sačuvali dodajte 50 ml maslinovog ulja i tu mješavinu stavite u frižider.

Način korišćenja:

– 250 ml popijte ujutru i nanesite još na bolno mjesto. Još po 250 ml ispijte prije ručka i prije večere.

Nakon deset dana korišćenja ovog prirodnog lijeka, neće nestati samo bol, već i sam uzrok bola”, poručuje žena.

Izvor: stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *